We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Prenájom nadštandardných obchodných priestorov s parkovaním v novostavbe Klingerka na Súkenníckej ulici v širšom centre - Nivy

Internal ID: 159895
Street: Súkennícka
City/Town: Bratislava-Ružinov
District: Bratislava II
County: Bratislavský kraj
Category: Objects
Type: Rent
Object type: Commercial Pmises
32 €/m2/month
+ energie

Property description

Ponúkame Vám na prenájom obchodné ( komerčné a prevádzkové ) priestory v novostavbe Klingerka na hranici centra a širšieho centra.
Jedná sa o výnimočnú stavbu a s vynikajúcou polohou s výborným rýchlym napojením priamo na obchvat, blízko autobusovej stanice či pešej dostupnosti priamo do historického centra. KLINGERKA je polyfunkčný komplex a súčasťou komplexu je 35-poschodová bytová veža, kde sa nachádza 380 bytov a 11-poschodová kancelárska budova hlbšie v areáli čo ponúka široký záber klientov a návštevníkov pre obchodné priestory. Priestory sú vhodné ako obchodné prevádzky, na služby, pobočku banky, bistro či kaviareň, menšie potraviny atď..
Všetky priestory sa nachádzajú na prízemí s výkladmi a priamym vstupom z ulice. Všetky priestory sú vybavené hliníkovými výkladmi a vstupnými dverami, vzduchotechnikou, stropnou klimatizáciou, internetovým pripojením (UPC, T-Com, Orange), vlastnými meračmi energií, každý priestor disponuje soc. zariadením s umývadlom. Priestory sú voľné ihneď.
Priestory sú dokončené do kompletného stavu, a to nadštandardná veľkoplošná dlažba, omietky a vymaľované steny, stropná klimatizácia, soc. zariadenie s umývadlom a s dverami.
Ku každému priestoru patrí jedno vonkajšie parkovacie státie priamo pred priestorom za rampou. Budova disponuje vonkajším parkoviskom pre návštevníkov obchodných priestorov.
Celková plocha dvoch obchodných priestorov je 198 m2:

OP 03 - plocha 50 m2
OP 02 - plocha 64 m2
OP 04a - 84 plocha m2
Cena za prenájom obchodných priestorov je 32 €/m2/mesiac + energie + DPH, cena je vrátane jedného parkovacieho státia. Energie sa účtujú podľa spotreby.
V prípade záujmu je možné si prenajať sklad na prízemí garážového stojiska o ploche 19,8 m2 (cena podľa dohody).

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
new Building
Total area:
198 m2
Usable area:
198 m2
Balcony:
no
Electric voltage:
230V
Furnishing:
unfurnished
Sewer connection:
yes
Insulated object:
no
Terrace:
no
Heating:
own

Show on map

We will be happy to advise you

Similar properties