We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Prenájom obchodného/ných priestorov v projekte Stein na Legionárskej ulici v centre

Internal ID: 159991
Street: Legionárska
City/Town: Bratislava-Staré Mesto
District: Bratislava I
County: Bratislavský kraj
Category: Objects
Type: Rent
Object type: Commercial Pmises
22 €/m2/month

Property description

Ponúkame Vám na prenájom obchodné a prevádzkové priestory v projekte STEIN na Legionárskej ulici v centre, celková voľná plocha priestorov je 168 m2.
Momentálne voľné priestory:
A.1.17.6 o výmere 61,26 m2
a priestor o výmere 107,72 m2 s výkladom do ulice.

Všetky priestory sú skolaudované a majú povolené užívanie ako administratívne priestory či služby (priestory nie sú určené na gastro prevádzky).
Priestory sa prenajímajú v stave „shell and core“ ( holopriestor ), pričom prenajímateľ zabezpečí odčlenenie priestorov sadrokartónovou priečkou a dotiahnutím prípojok elektrickej energie, vody, kanalizácie, prívod a odťah vzduchu na hranicu nájomného priestoru.
Parkovanie je možné v podzemnej garáži bytového domu STEIN za poplatok 140,- EUR/park. miesto/mesiac ( + DPH ) + zálohové platby za služby a energie vo výške 21,- EUR parkovacie miesto /mesiac.
Priestory sa nachádzajú v unikátnom projekte na výbornom mieste viditeľnom priamo z ulice a sú svojim umiestnením a polohou priamo v business a rezidenčnej lokalite predurčené pre široký záber klientov pre akúkoľvek oblasť podnikania či služieb. Priestory sú voľné ihneď. Cena nájmu je 22,- EUR/m2/mesiac ( + DPH ) + prevádzkové náklady za služby 4,50 EUR/m2/mesiac ( + DPH ) + energie

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
new Building
Total area:
168 m2
Usable area:
473.24 m2
Balcony:
no
Electric voltage:
230V
Water:
public water-supply
Sewer connection:
yes
Insulated object:
no
Terrace:
no

Show on map

We will be happy to advise you

Similar properties