We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Predaj krásneho rodinného domu v tichej lokalite v Marianke

Internal ID: 23000019
Street: Na Vinohradoch
City/Town: Marianka
District: Malacky
County: Bratislavský kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
Other:
549 000 €

Property description

Realitná kancelária Urban & Partner v exkluzívnom zastúpení, ponúka na predaj krásny  a slnečný rodinný dom v Marianke. Dom sa nachádza v tichej lokalite, spojenej v susedstve s prírodou. 

Ak máte radi veľa priestoru, ktorý je šikovne využitý, radi grilujete, alebo si vychutnávate rannú kávu na terase, tento dom je určený pre Vás!

Dom má vkusne prepojený interiér s exteriérom, ponúka súkromie a tým že sa nachádza v miernom kopci, aj krásny výhľad

Po vstupe do domu Vás privíta priestranná chodba so šatníkovou skriňou. V ľavej časti je umiestnené samostatné WC a vedľa sa nachádza miestnosť, s možnosťou využiť ju ako veľký šatník. Oproti, na pravej strane je samostatná svetlá obývacia izba  s krbom. Poskytuje dostatok svetla a súkromie. Keď budeme pokračovať ďalej, otvorí sa pred nami vkusne zariadená kuchyňa s jedálenskou časťou. Z kuchyne je východ na dvor a terasu. Rovnako sa na terasu dostanete aj z obývačky. V ľavej časti jedálne sa nachádza mierne zatočené schodisko s osvetlenými schodmi, Tie oceníte hlavne počas noci bez nutnosti hľadania vypínačov. Takto sa dostanete na druhé podlažie kde sa nachádzajú štyri izby.

Hlavná spálňa,  je svetlá a priestranná, navyše disponuje vlastnou kúpeľňou a toaletou. Zo spálne môžete vyjsť na balkón, ktorý je pozdĺž prednej časti domu. Ďalšími izbami sú hosťovská a detská, obidve sú slnečné a disponujú balkónom. Zo štvrtej izby je možné si spraviť pracovňu alebo ďalšiu detskú izbu. Nachádza sa tu aj veľká kúpeľňa s toaletou. Dom je podpivničený a klimatizovaný. Pivničná časť aktuálne nie je využívaná, ale ponúka možnosti na vytvorenie oddychovej zóny, alebo miesta kde môžete realizovať svoje koníčky. 

Exteriér domu pozostáva z terasy,  z dvora, ktorý je z veľkej časti zatrávnený a pravidelne udržiavaný.  V rohu dvora sa nachádza aj grilovacia časť ktorú oceníte hlavne v lete počas grilovacieho obdobia.  Na terase si zas viete vychutnať chutnú rannú kávu, alebo dobroty z grilu. 

V prednej spodnej časti sa nachádzajú dve vydláždené parkovacie miesta. V strede sa nachádza schodisko so skalničkami a kvetmi. To vás privedie až ku hlavným dverám domu.  Vrchná časť  dvora je tiež vydláždená a v prípade potreby tu viete zaparkovať ďalšie dve autá alebo využiť iným vhodným spôsobom. 

Oproti domu a vstupnej bráne sú lúky kde môžete ráno vidieť srnky, alebo zajace. Dom sa nachádza na konci slepej ulice a ruch jazdiacich vozidiel je takmer  nulový. Majiteľom prislúcha aj podiel na príjazdovej ceste. Ide o tichú lokalitu s krásnym výhľadom s možnosťou okamžitého užívania. 

Cena: 549 000,- € (vrátane provízie, poplatkov a kompletného servisu spojeného s kúpu nehnuteľnosti.)

V prípade záujmu aj s možnosťou dlhodobého prenájmu. 

 

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Land area:
501 m2
Usable area:
220 m2
Built-up area:
113 m2
Built-up area:
220 m2
Type:
new Building
Balcony:
yes
Terrace:
yes
Cellar:
yes
Total area:
220 m2

Mortgage Calculator

Show on map

We will be happy to advise you

Similar properties