We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Exkluzívne u nás výnimočný predaj celého podlažia – 2 bytov s terasou na Dohnányho ul., Nivy

Internal ID: 160052
Street: Dohnányho
City/Town: Bratislava-Ružinov
District: Bratislava II
County: Bratislavský kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Four+ bedroom apartment
Other:
599 000 €

Property description

Ponúkame predaj 4 izb. a 2 izb. bytu vo veľkosti podlahovej plochy spolu 198,6 m² + podkrovie cca 43 m² + terasa 38 m² nachádzajúcich sa na 4. poschodí v nadstavbe z r. 2001 v bytovom dome bez výťahu na Dohnányho ul.
Táto ponuka predstavuje možnosť vytvoriť si exkluzívne bývanie s nadštandardnou obytnou plochou, poskytujúce pokoj a súkromie ale aj výnimočnú investičnú príležitosť (je možné prenajímať 6 samostatných izieb s kuchyňou, obývačkou, 2 kúpeľňami + 3 toaletami, 3 obslužnými miestnosťami a veľkou terasou s 2 samostatnými vstupmi). 


4 izb. byt vo výmere 135,5 m² + zastrešená terasa vo výmere 38 m² + podkrovie cca 43 m² (sklad), má 3 samostatné spálne, samostatnú kuchyňu s jedálňou a s na mieru vyrobeným pracovným kútom, veľkú obývačku s krbom, príručný sklad, samostatnú toaletu, veľkú kúpeľňu s toaletou + s murovaným sprchovým kútom, terasu v tvare L, šatník a priestor na saunu.
Kuchyňa s kuch. linkou so zabudovanými spotrebičmi má vstup na terasu
Obývačka s krbom má na mieru vyrobený nábytok z masívneho dreva (by BURTO).
Spálňa s manželskou posteľou s podsvietením a vstavanou skriňou po celej dĺžke izby.
Detská izba s posteľami z masívu a so vstupom do podkrovia s úložným priestorom.
Hosťovská izba s vlastným šatníkom a vstupom do sauny (predpríprava elektroinštalácie so samostatným istením a ovládaním).
Dizajnová kúpeľňa s toaletou a veľkým murovaným sprch. kútom so sprchou integrovanou v strope (tropický dážď).
V byte s orientáciou do tichého dvora (juho-východ) a do tichej ulice na (sever) sú osadené plastové okná; vinylová podlaha v chodbe, kuchyni, obývačke a v hosťovskej; lamino podlaha v detskej a spálni; klimatizácia v kuchyni, obývačke a hosťovskej, má vstupné bezpečnostné dvere ADLO, vlastný plyn. kotol a ohrev TUV s reguláciou kúrenia Honeywell a smart ovládaním samostatne v každej izbe, náladové smart osvetlenie Philips Hue vo všetkých miestnostiach, elektroinštaláciu na ovládanie exteriérových žalúzii. 

2 izb. byt so samostatnou kuchyňou, spálňou aj obývačkou vo výmere 63 m² má samostatnú toaletu, kúpeľňu s rohovou vaňou, spálňu + obývačku (obe s klimatizáciou), kuchyňu s prípravou na inštaláciu kuch. linky a s posuvnými dverami do obývačky.
V byte s orientáciou na západ sú tiež osadené bezpečnostné vstupné dvere, plastové okná, laminátová podlaha a dlažba v kúpeľni + toalete. Byt má vlastný plyn. kotol a ohrev TUV. 
Na poschodí sa nachádzajú iba 2 bytové jednotky, ktoré majú spoločnú prístupovú chodbu so vstavanou skriňou a bezpečnostnými vstupnými dverami.

Bytový dom je situovaný vo vyhľadávanej mestskej časti Nivy, plnej zelene a parkov, v blízkosti OC Centrál a trhu na Miletičovej ul. Vďaka regulovanému parkovaniu je dostatok park. miest a nie je problém parkovať priamo pred byt. domom. Oba byty sa ponúkajú v celkovej cene 599 000,-€.

Ďalšie fotky sú dostupné na webovej stránke našej RK:
https://www.urbanpartner.sk/nehnutelnost/12854557-exkluzivne-u-nas-vynimocny-predaj-celeho-podlazia-2-bytov-s-terasou-na-dohnanyho-ul-nivy

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
Fully re-made
Total area:
279 m2
Usable area:
279 m2
Floor:
4
Number of floors:
4
Number of rooms:
5
Balcony:
no
Number of bathrooms:
2
Elevator:
no
Insulated object:
no
Terrace:
yes
Terrace area:
38 m2
Heating:
own

Mortgage Calculator

Show on map

We will be happy to advise you

Similar properties