We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Predaj luxusného 4 izb. bytu s 2 park. miestami v Rozadole, Mliekarenská ul. – Nivy

Internal ID: 23000065
City district: Nivy
City/Town: Bratislava-Ružinov
District: Bratislava II
County: Bratislavský kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Three bedroom apartment
850 000 €
info v RK

Property description

Ponúkame predaj nadštandardného 4 izb. bytu, nachádzajúci sa na 4.NP/6 NP bytového domu v projekte Rozadol, s veľkorysou rozlohou obytnej plochy 152 m² + balkón 11 m², s pivnicou vo veľkosti 8 m² a 2 parkovacími státiami v podzemnej garáži. Rozadol je obľúbená moderná štvrť Ružinova, daná do užívania v r. 2006 s množstvom rôznych služieb, kaviarní a reštaurácií a s peknou parkovou úpravou.

Byt je výnimočný svojím priestorovým usporiadaním, má rozľahlú dennú časť – len obývačka s jedálňou a kuchynskou časťou predstavuje plochu 65 m². V nočnej časti sú umiestnené 3 spálne a veľká kúpeľňa, ďalej má 2 samostatné šatníky – jeden je situovaný pri vchode do bytu a druhý prislúcha k veľkej spálni. V byte sa tiež nachádzajú 2 toalety, jedna samostatná a druhá je súčasťou veľkej kúpeľne s vaňou. Priestranný balkón, orientovaný do parku medzi domami, je prístupný z obývačky. Na vybavenie bytu boli použité samé kvalitné materiály (trojkomorové drevené okná, prírodný kameň, drevené parkety, látkové tapety...) a je honosne zariadený nábytkom v rokokovom štýle. 

Byt je slnečný, orientovaný na juho-západ, poskytujúci súkromie a spokojné bývanie. Byt sa ponúka v cene 850 000,- EUR + 2 parkovacie miesta v cene 50 000,- EUR.

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Usable area:
171 m2
Built-up area:
152 m2
Store area:
8 m2
Type:
new Building
Number of rooms:
4
Balcony:
yes
Garage:
yes
Cellar:
yes
Lift:
yes
Year of construction:
2003
Year of building approval:
2007
Total area:
171 m2
Balcony area:
11 m2
Number of balconies:
1
Garage count:
2
Cellar area:
8 m2
Orientation:
southwest
Phone:
yes

Mortgage Calculator

Show on map

We will be happy to advise you

Similar properties