Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prenájom obchodného priestoru na kaviareň v projekte STEIN na Krížnej ulici v centre

Interné ID: 159992
Ulica: Krížna
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory
22 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom obchodný priestor v projekte STEIN na Krížnej ulici v centre, plocha priestoru je 86,914 m2. Priestor sa nachádza na prízemí administratívnej časti projektu a má dva vstupy, a to jeden priamo od hlavného vstupu do budovy a druhý s výkladom do rezidenčnej časti. K priestoru je možné si prenajať aj terasu, ktorá sa nachádza priamo pri hlavnom vstupe v budove o ploche 37,665 m2.
Priestor je zariadený a je možné ho prenajať so zariadením ( zabudované dve menšie chladničky, jedna rúra a prietokový ohrievač. K dispozícii je aj staršia rúra) a je určený len na kaviareň či cukráreň bez možnosti prípravy teplých jedál
Parkovanie je možné v podzemnej garáži bytového domu STEIN za poplatok 140,- EUR/park. miesto/mesiac ( + DPH ) + zálohové platby za služby a energie vo výške 21,- EUR parkovacie miesto /mesiac.
Priestor sa nachádza v unikátnom projekte, ktorý sa skladá z rezidenčnej časti a administratívnej časti čo vytvára skvelé podmienky na široký záber klientov. Priestor je voľný ihneď.
Cena nájmu je 22,- EUR/m2/mesiac ( + DPH ) + zálohové platby za služby 4,50 EUR/m2/mesiac ( + DPH ) + energie

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
86.92 m2
Úžitková plocha:
86.92 m2
Počet izieb:
1
Balkón:
nie
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti