Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj nového a zaujímavého RD s veľkou záhradou v Bolerázi, časť Klčovany

Interné ID: 23000076
Mestská časť: Klčovany
Obec: Boleráz
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
349 500 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame predaj, práve skolaudovaného, jednopodlažného 4 izb. rodinného domu vo veľkosti úžitkovej plochy 166 m² + terasa 15 m², postavený na pozemku o rozlohe 1079 m² v Klčovanoch, obec Boleráz. Má 3 samostatné spálne; kuchyňu s príručnou komorou, spojenou s obývačkou; kúpeľňu s masážnou vaňou, sprchovým kútom + toaletou a samostatnú toaletu.

Rodinný dom, orientovaný na juho-východ, je nadštandardný svojím technickým vybavením a priestorovým riešením – len denná časť, ktorú tvorí obývačka s jedálňou a kuchyňou predstavuje výmeru 71 m². Ide o vysoký otvorený priestor s priznanými drevenými trámami a otočným krbom uprostred, ktorý môže byť vnímaný z akejkoľvek časti miestnosti. Priestor vkusne dotvára pozdĺžny kvetináč v jedálenskej časti a zaujímavá je aj galéria umiestnená nad kuchyňou s prístupom k technickej miestnosti, ktorá zároveň môže byť využitá napr. ako pracovňa.

Technické vybavenie domu zahŕňa podlahové kúrenie, tepelné čerpadlo, prípravu na rekuperáciu a klimatizáciu, elektronický vrátnik, rozvody TV a internetu. Murovaný dom je zateplený systémom Baumit (energ. trieda A0+), má osadené okná v hliníkovom aj plastovom profile s izolačným 3-sklom, betónovú krytinu Rondo a je napojený na elektrinu, obecný vodovod a kanalizáciu. V dome sú zrealizované obklady a dlažby + sanita, interiérové a vstupné dvere, ostatné zariaďovacie prvky si zvolí nový majiteľ podľa vlastného vkusu.

Dvor pred domom umožní parkovanie až 3 autám. Rozľahlá záhrada za domom s vyvýšenými záhonmi, dáva možnosť novému majiteľovi si ju dotvoriť podľa svojho výberu – je vhodná rovnako na pestovanie plodín/ovocných stromov ako aj parkovú úpravu, či na športové využitie (bazén, kurt...).

Obec Boleráz ponúka pestrú občiansku vybavenosť – potraviny, lekár, pošta, MŠ, ZŠ, autobusové aj vlakové spojenie.

Dom, vďaka osadeniu ďalej od ulice a bezprostredného kontaktu so záhradou, poskytne svojim obyvateľom oddych a súkromie, je výnimočný svojím vzdušným priestorom a pokojnou atmosférou. Ponúka sa v celkovej cene 349 500,-€.

Ďalšie fotky a pôdorys domu sú k dispozícii na: https://www.urbanpartner.sk/nehnutelnost/12934276-predaj-noveho-a-zaujimaveho-rd-s-velkou-zahradou-v-bolerazi-cast-klcovany

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1079 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
13 m
Dĺžka pozemku:
83 m
Úžitková plocha:
166 m2
Zastavaná plocha:
204 m2
Podlahová plocha:
154 m2
Skladová plocha:
2 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
A
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
holopriestor
Terasa:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2023
Rok kolaudácie:
2024
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
181 m2
Terasa plocha:
15 m2
Počet terás:
1
Orientácia:
juhovýchod
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti