Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prenájom štýlového domu pod lesom na Guothovej ulici - Kramáre

Interné ID: 23000084
Ulica: Guothova
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
1 500 €/mesiac
+ energie

Popis nehnuteľnosti

Ponuka štýlového rodinného domu s neopakovateľnou záhradou priamo pri lese na Guothovej ulici v lokalite Kramáre.

Dom sa ponúka zariadený a plne vybavený, po dohode je možné odzariadenie.

Dom je 2 podlažný o výmere 120 m2 a jeho dispozíciu tvorí:

- vstupné podlažie: vstupná chodba, ktorá plynule prechádza do obývacej časti s pracovnou galériou, kúpeľňa s umývadlom, sprchovacím kútom a WC, pohodlne oddelený spací kút s úložným priestorom (toto podlažie je vybavené podlahovým kúrením a klimatizáciou),

- spodné podlažie: priestranná kuchyňa s jedálenskou časťou vybavená spotrebičmi, samostatná špajza ako aj práčovňa s pračkou, kde sa nachádza aj samostatný kotol a umývadlo. Z tohto podlažia sa prechádza do krásnej záhrady a terasy s vonkajším sedením obklopenej krásnymi stromami a zeleňou.

K dispozícii je aj pivnica na odkladanie rôznych vecí a náradia.

Dom je určený maximálne pre 2 osoby a pre ľudí, ktorí hľadajú výnimočné štýlové bývanie pri lese a predsa na dosah mestského života. Možnosť aj malého domáceho zvieratka.

Parkovanie pre 1 auto je k dispozícii kryté parkovanie priamo pri vstupe do domu, možnosť druhého státia bez problémov priamo pred domom.

Dom je situovaný v absolútne tichom prostredí a je zasadený tesne pod lesom. Celkovú úžasnú atmosféru dotvárajú umelecké výtvory krásne umiestnené v záhrade plnej zelene, kvetov, stromov a kríkov. Dom je umiestnený veľmi citlivo vzhľadom aj na celkové súkromie.

Lokalita Kramáre ponúka kompletnú infraštruktúru ako obchody, potraviny, pošta a ponúka výborné blízke napojenie či už do centra alebo na obchvat.

Cena je 1.500,- EUR + energie 200,- EUR

 

Offer of a stylish family house with a unique garden right next to the forest on Guothová Street in Kramáre.

The house is offered furnished and fully equipped, unfurnishing is possible upon agreement.

The house has 2 floors with an area of ​​120 m2 and its layout consists of:

- entrance floor: entrance hall, which flows seamlessly into the living room with a work gallery, bathroom with sink, shower and toilet, comfortably separated sleeping area with storage space (this floor is equipped with underfloor heating and air conditioning),

- lower floor: spacious kitchen with dining area equipped with appliances, separate pantry as well as laundry room with washing machine, where there is also a separate boiler and sink. From this floor you can walk to a beautiful garden and terrace with outdoor seating surrounded by beautiful trees and greenery.

There is also a cellar for storing various things and tools.

The house is intended for a maximum of 2 people and for people who are looking for exceptional stylish living near the forest and yet within reach of city life. Possibility of a small pet.

Parking for 1 car is available covered parking directly at the entrance to the house, the possibility of a second parking space without any problems directly in front of the house.

The house is situated in an absolutely quiet environment and is set just below the forest. The overall wonderful atmosphere is completed by artistic creations beautifully placed in a garden full of greenery, flowers, trees and bushes. The house is located very sensitively with regard to overall privacy.

The Kramáre location offers a complete infrastructure such as shops, groceries, post office and offers excellent nearby connections either to the center or to the bypass.

The price is EUR 1,500 + energy EUR 200

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
456 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Úžitková plocha:
120 m2
Zastavaná plocha:
84 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Celková plocha:
120 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti