Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nový 3 izb. byt v centre na okraji pešej zóny na ul. Popradskej brigády, Poprad

Interné ID: 23000106
Ulica: Popradskej brigády
Mestská časť: Poprad
Obec: Poprad
Okres: Poprad
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
262 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame predaj nového 3 izbového bytu na 3. NP z 8. NP s výmerou podlahovej plochy 70,78 m² s balkónom vo veľkosti 14,47 m², s celkovou výmerou 85,25 m². Byt je slnečný s juho-západnou orientáciou a nachádza sa v novom rezidenčnom projekte Egídius na ul. Popradskej brigády. Má praktickú dispozíciu s 2 samostatnými spálňami a samostatnou toaletou, s veľkým balkónom prístupným z obývačky spojenej s kuchyňou. Byt sa ponúka v celkovej cene 262 000 €.

Z aktuálnej ponuky projektu Egídius si môžete vybrať 1, 2 alebo 3 izb. byty vo výmerách od 28 m2 do 75 m2 v cene už od 104 500,- €. V projekte sa nachádza celkovo 46 bytov a 2 obchodné priestory na prízemí. Byty budú dokončené v stave holobyt ale v prípade záujmu bude možná realizácia do stavu štandard, či nadštandard. Ku každému bytu ponúkame možnosť kúpy parkovacích miest v spoločnej garáži v cene 25 000,- €.

Výstavba projektu Egídius už začala, momentálne sa realizuje zakladanie stavby a jeho dokončenie je naplánované najneskôr do konca roku 2025. Projekt Egídius má výnimočnú polohu na okraji pešej zóny Námestia svätého Egídia. Byty sú vhodné rovnako na trvalé bývanie ako aj na rekreačné účely, či už pre návštevníkov Vysokých Tatier alebo návštevníkov aquaparku Aquacity. Vďaka skvelej lokalite je pre Vás všetko na dosah a v pešej dostupnosti.

Viac informácií nájdete na www.egidiusresidence.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
85.25 m2
Podlahová plocha:
70.78 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
holopriestor
Balkón:
áno
Garáž:
áno
Výťah:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
7
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
1
Celková plocha:
85.25 m2
Plocha balkóna:
14.47 m2
Počet balkónov:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti