Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Len u nás v ponuke tichý 2 izb. na Dohnányho ul., Nivy

Interné ID: 160065
Ulica: Dohnányho
Mestská časť: Nivy
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
209 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame predaj 2 izb. bytu vo veľkosti podlahovej plochy 58,8m² + terasa s výmerou 10m², nachádzajúci sa na 4. poschodí v nadstavbe z r. 2001 v bytovom dome bez výťahu na Dohnányho ul.
Byt má samostatnú kuchyňu, spálňu aj obývačku, má samostatnú toaletu a kúpeľňu s rohovou vaňou. Spálňa a obývačka sú vybavené klimatizáciou, kuchyňa s posuvnými dverami do obývačky sa momentálne využíva ako skladový priestor a má prípravu na inštaláciu kuch. linky.

Byt s orientáciou na západ disponuje exteriérovými žalúziami ovládanými elektronicky, ďalej má osadené plastové okná, laminátovú podlahu v obytných miestnostiach a v chodbe, dlažbu v kúpeľni a na toalete. Má vlastný plyn. kotol na kúrenie a ohrev TUV.

Na poschodí sa nachádzajú len 2 bytové jednotky, čo poskytuje súkromie a pokojné bývanie. Byty majú spoločnú prístupovú chodbu s bezpečnostnými vstupnými dverami, z ktorej je prístup na terasu a so vstavanou skriňou, kde sú umiestnené plynové kotle pre oba byty. Byt sa ponúka v celkovej cene 209 000 €.


Bytový dom je situovaný vo vyhľadávanej mestskej časti Nivy, plnej zelene a parkov, v blízkosti OC Centrál a trhu na Miletičovej ul. Vďaka regulovanému parkovaniu je dostatok park. miest a nie je problém parkovať priamo pred byt. domom.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
68.8 m2
Úžitková plocha:
58.8 m2
Typ poschodia:
posledné poschodie
Poschodie:
4
Loggia:
nie
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Klimatizácia:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Terasa plocha:
10 m2
Vykurovanie:
vlastné

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti