Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prenájom nadštandardného 4 izbového bytu v novostabe s 2 státiami na Drieňovej ulici v Ružinove

Interné ID: 159552
Ulica: Drieňová
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
1 750 €/mesiac
+ energie

Popis nehnuteľnosti

Nadštandardný 4 izbový mezonetový byt v novostavbe Eden park v Ružinove pri Štrkoveckom jazere.

Ccelková plocha bytu je 148 m2 + 2 priestranné terasy na každom poschodí bytu, byt sa nachádza na 7 poschodí z 8 s výťahom.

Dispozíciu bytu tvorí:

- na prízemí vstupná chodba, menší odkladací priestor, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, priestranná a reprezentatívna obývacia izba spojená s jedálenskou a kuchynskou časťou (kuchyňa je vybavená všetkými zabudovanými spotrebičmi - chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, rúra, umývačka riadu), samostatná izba s výstupom na terasu,

- poschodie bytu tvorí druhá priestranná terasa, kúpeľňa s vaňou a WC, dve samostatné izby, z toho jedna so šatníkom a ďalší samostatný šatník.

Byt je kompletne nadštandardne zariadený, drevené parkety v celom byte, klimatizácia v celom byte, elektrické vonkajšie žalúzie, dostatočné množstvo úložných priestorov a šatníkov.

Byt má výbornú dispozíciu, je krásne presvetlený vďaka veľkým oknám (kombinácia hliníku a plastu) a pôsobí vzdušným a priestranným dojmom.

K bytu patria dve garážové státia v suteréne bytového domu spolu s pivnicou (druhé garážové státie je k dispozícii až od 1.1.2025). Bytový dom má uzatvorený krásny zelený dvor so stromami a detským ihriskom.
V tesnej blízkosti sa nachádza Billa, Lidl, jazero, MHD, výborná dostupnosť do centra či na obchvat.

Byt je voľný ihneď. Cena 1 750 €/mesiac + energie 480 EUR

 

Superior 4-room maisonette apartment in the new Eden Park building in Ružinov near Štrkovecký jezera.

The total area of ​​the apartment is 148 m2 + 2 spacious terraces on each floor of the apartment, the apartment is located on the 7th floor out of 8 with an elevator.

The layout of the apartment consists of:

- on the ground floor, entrance hall, small storage space, bathroom with shower and toilet, spacious and representative living room connected to the dining room and kitchen area (the kitchen is equipped with all built-in appliances - refrigerator with freezer, microwave oven, oven, dishwasher), separate room with access to the terrace,

- the second floor of the apartment consists of a spacious terrace, a bathroom with a bathtub and a toilet, two separate rooms, one of which has a wardrobe and another separate wardrobe.

The apartment is completely furnished to a high standard, wooden parquet floors throughout the apartment, air conditioning throughout the apartment, electric external blinds, sufficient storage space and wardrobes.

The apartment has an excellent layout, is beautifully lit thanks to the large windows (combination of aluminum and plastic) and gives an airy and spacious impression.

The apartment includes two garage spaces in the basement of the apartment building together with a cellar (the second garage space is only available from January 1, 2025). The apartment building has a closed beautiful green yard with trees and a children's playground.
Billa, Lidl, the lake, public transport, excellent accessibility to the center or the bypass are located nearby.

The apartment is available immediately. Price 1,750 EUR/month + energy 480 EUR

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
148 m2
Úžitková plocha:
148 m2
Typ poschodia:
posledné poschodie
Poschodie:
7
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno - 2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti