Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj rodinný dom v príjemnej lokalite v Marianke

Interné ID: 23000111
Ulica: Lúčna
Obec: Marianka
Okres: Malacky
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
349 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Urban & Partner ponúka na predaj krásny a príjemný dvojpodlažný rodinný dom v radovej zástavbe v obľúbenej lokalite v Marianke. 

Tento moderný dom sa nachádza na konci uzavretej ulice a ponúka ideálne spojenie príjemného bývania a ticha v rodinnej atmosfére. Dom má podlahovú plochu 120 m² (zastavanú plochu 76 m²) sa nachádza na pozemku o výmere 445 m².

Dispozične je veľmi dobre riešený, s dostatkom svetla v každej miestnosti. Na prízemí sa nachádza priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou, odkiaľ máte priamy výstup na terasu a záhradu, ktorá ponúka dostatok priestoru na relax a hry pre deti. Na poschodí nájdete prakticky riešené a rozložené izby. 

Dom je vo fáze výstavby tesne pred dokončením, na jeho výstavbu boli použité kvalitné materiály. Dokončený a pripravený bude v priebehu mesiaca november.

V Marianke nájdete kompletnú občiansku vybavenosť – školy, škôlky, obchody, ale aj krásnu prírodu, čo z tejto lokality robí ideálne miesto pre pokojný rodinný život. Navyše, výborná dostupnosť do Bratislavy (len 15 minút autom) zabezpečí pohodlný prístup do mesta. 

V ponuke sú použité reálne fotky domu aj vizualizácie a sú majetkom spoločnosti Urban & Partner.

Neváhajte a príďte si pozrieť tento dom, ktorý môže byť vašim vysnívaným domovom!

Urban & Partner

0917 956 473

predaj@urbanpartner.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
445 m2
Úžitková plocha:
120 m2
Zastavaná plocha:
76 m2
Podlahová plocha:
120 m2
Stav:
novostavba
Celková plocha:
445 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti