Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj – Exkluzívny pozemok pri potoku so súkromnou cestou v Ivanke pri Dunaji

Interné ID: 23000115
Obec: Ivanka pri Dunaji
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
320 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame predaj stavebného pozemku vo veľkosti 1046m², ku ktorému je prístup po súkromnej ceste napojenej na Želiarsku ul.  Cesta je v podielovom spoluvlastníctve so susedom.

Pozemok s juho – východnou orientáciou je situovaný v krásnom prostredí bývalého zavlažovacieho kanála „Biela voda“, za ktorým je lesík tvoriaci ochranné pásmo, kde nie je možná ďalšia výstavba.

Prevažne rovinatý pozemok má šírku 16m s možnosťou rozšírenia na 17m, v prípade už schváleného odkúpenia vedľajšej parcely od obce. V rámci regulatívov zóny je na pozemku povolené postaviť rodinný dom s max. 2NP (vrátane podkrovia) s percentom zastavanosti 30%.

Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete s výnimkou plynu, ktorý nie je zavedený v danej lokalite.

Pozemok je výnimočný hlavne prostredím, v ktorom sa nachádza a súkromím, ktoré poskytne budúcim vlastníkom. Okrem toho je slnečný, obkolesený zeleňou a je možné na ňom stavať ihneď. Ponúka sa v celkovej cene 320 000,-€.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1046 m2
Typ zeme:
prevažne rovná
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
16 m
Celková plocha:
1046 m2
Orientácia:
juhovýchod
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti