Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prenájom luxusného 3 izbového bytu v novostavbe na Skalnej ulici pod hradom

Interné ID: 23000094
Ulica: Skalná
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
1 890 €/mesiac
+ energie

Popis nehnuteľnosti

Nadštandardný 3-izbový byt s parkovaním v terasovitej novostavbe priamo pod hradným vrchom v centre tesne pri pešej zóne.

Byt sa nachádza na 4 poschodí s výťahom a má celkovú plochu 180 m2 + 2 balkóny o ploche 30 m2. Byt je nezariadený s celkovo vybavenou kuchynskou linkou so spotrebičmi vrátane pračky a sušičky.

Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba so samostatným šatníkom, komora s umývadlom s pračkou, sušičkou a dokladacím priestorom, samostatná spálňa so šatníkom, druhá spálňa so zabudovaným šatníkom s výstupom na balkón a so samostatnou kúpeľňou a WC, ďalej druhá kúpelňa s vaňou aj sprchovacím kútom, WC a bidetom, samostatné hosťovské WC a priestranná obývacia izba spojená s kuchynskou a jedálenskou časťou s výstupom na balkón s krásnym výhľadom na mesto.

Byt je vybavený centrálnou klimatizáciou, podlahovým kúrením, hliníkové okná s vonkajšími žalúziami a je nezariadený (možnosť dozariadenia na základe dohody za doplatok).

K bytu patria dve garážové státia v suteréne bytového domu a murovaná pivnica (jedno státie je v cene, druhé státie za príplatok).

Byt sa nachádza vo vynikajúcej lokalite Starého mesta s výbornou dostupnosťou aj na obchvat.

Cena: 1 890 €/mesiac + energie 530,-€

 

Superior 3-room apartment with parking in a terraced new building directly below the castle hill in the center right next to the pedestrian zone.

The apartment is located on the 4th floor with an elevator and has a total area of ​​180 m2 + 2 balconies with an area of ​​30 m2. The apartment is unfurnished with a fully equipped kitchen with appliances, including a washing machine and dryer.

The layout of the apartment consists of an entrance hall with a separate wardrobe, a pantry with a sink with a washing machine, a dryer and a filing area, a separate bedroom with a wardrobe, a second bedroom with a built-in wardrobe with access to the balcony and a separate bathroom and toilet, and a second bathroom with a bathtub and a shower. Toilet and bidet, separate guest toilet and a spacious living room connected to the kitchen and dining area with access to the balcony with a beautiful view of the city.

The apartment is equipped with central air conditioning, underfloor heating, aluminum windows with external blinds and is unfurnished (possibility of furnishing upon agreement for an additional fee).

The apartment includes two garage spaces in the basement of the apartment building and a brick cellar (second parking place - extra payment).

The apartment is located in an excellent location of the Old Town with excellent accessibility to the bypass.

Price: 1,890,- EUR/month + energy 530,- EUR

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
180 m2
Zastavaná plocha:
180 m2
Stav:
novostavba
Typ výbavy:
nevybavený
Balkón:
áno
Garáž:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Celková plocha:
180 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti